ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων που αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό , θα χρειαστεί να καταχωρήσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποστέλονται τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κλπ.
Η διαδικασία εγγραφής γίνεται μονάχα μια φορά.
Κάθε φορά που θα ξανασυνδεθήτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα χρειαστούν μονάχα το email σας και το password.
Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

Ασφάλεια

Το www.wigs.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προφυλάξει από κακόβουλη ή μη εγκεκριμένη χρήση, παραποίηση ή απώλεια τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του.
Οποτεδήποτε υπάρχει από μεριά σας αποστολή στοιχείων σας όπως κατα την δημιουργία ή αλλαγή του λογαριασμού σας ή προχωράτε σε καταχώρηση κάποιας παραγγελίας ακολουθείται το πρωτόκολλο SSL με κρυπτογράφηση 128 bit.
Αν χρησιμοποιείται τις υπηρεσίες του www.wigs.gr αναλαμβάνεται την ευθύνη για να διατηρήσετε απόρρητα τα προσωπικά σας στοιχεία όπως τον κωδικό πρόσβασης (password) και το αριθμό του λογαριασμό σας καθώς και την πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Επιλογές Χρηστών

Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης των προιόντων σας και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής απο τα αρχεία μας.
Το www.wigs.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν.

Δωσιδοκία και εφαρμοσταίο δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος wigs.gr, ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Αποδοχή όρων

Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα με τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του e-shop του wigs.gr, έχουν διαβασθεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.