ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τρόποι πληρωμής

1. Μέσω Τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς

Λογαριασμός: 5014059653201

IBAN: GR83 0172 0140 0050 1405 9653 201

Δικαιούχος: WIGS COMMERCIAL CORP

2. Με αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 € και για παραγγελίες μεγαλύτερες από 100 € είναι δωρεάν.

3. Με κάρτα VISA ή Master Card μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς.

Αποστολές – Μεταφορικά

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier – ICC ή Γενική Ταχυδρομική – στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
To «wigs.gr» συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο η «wigs.gr» δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής μέσα από τον λογαριασμό σας γράφοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει με email στο κουτάκι αναζήτησης εδώ:

Γενική Ταχυδρομική: http://www.taxydromiki.gr/track

ICC courier: http://www.icccourier.gr/tracking/tracking.htm

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας (απόδειξη).