ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τρόποι πληρωμής

 

1. Με αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 € και για παραγγελίες μεγαλύτερες από 100 € είναι δωρεάν.

2. Μέσω Τραπεζικής κατάθεσης στο λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λογαριασμός:

IBAN:

Δικαιούχος: CLAIRES WIGS IKE

 

Αποστολές – Μεταφορικά

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier – ICC ή Γενική Ταχυδρομική – στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
To «wigs.gr» συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο η «wigs.gr» δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής μέσα από τον λογαριασμό σας γράφοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει με email στο κουτάκι αναζήτησης εδώ:

Γενική Ταχυδρομική: http://www.taxydromiki.gr/track

ICC courier: http://www.icccourier.gr/tracking/tracking.htm

Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας (απόδειξη).