Τρόποι πληρωμής

 
1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

2. Με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό μας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός λογαριασμού:12100204432

IBAN:GR1201101210000012100204432

Δικαιούχος: CLAIRES WIGS IKE

 
3. Με αντικαταβολή (Αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο εντός Ελλάδας): Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 €

Αποστολές – Μεταφορικά

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier – ICC εντός Αττικής ή ACS στην υπόλοιπη Ελλάδα – στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
H Wigs συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο η Wigs δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής μέσα από τον λογαριασμό σας γράφοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει με email στο κουτάκι αναζήτησης εδώ:
Για την ICC:
ICC courier: http://www.icccourier.gr/tracking/tracking.htm

Για την ACS


Τα προϊόντα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας (απόδειξη).