ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Εισαγωγή
Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.wigs.gr – Celebrity Fashion
Με την πολυετή πείρα μας στο χώρο της μόδας, δημιουργήσαμε για εσάς το «wigs.gr» Λιανικό Εμπόριο Μέσω Διαδικτύου ή Αλληλογραφίας με έδρα μας την Θεσσαλονίκη.
Στόχος μας είναι να καλυφθεί η ανάγκη του καταναλωτή για ποιοτικά και επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ, ευρωπαϊκής ραφής και σχεδίασης με glamorous look. Όλα τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά, στις καλύτερες δυνατές τιμές για την ανάλογη ποιότητα. Τα Ρούχα που αντιπροσωπεύουμε είναι μοναδικά και δεν υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα κατάστημα ή e-shop.
Με την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.wigs.gr μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμα είδη ένδυσης και αξεσουάρ, για όλα τα γούστα και όλα τα οικονομικά μεγέθη, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, ευχάριστα και ασφαλώς σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές.
Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.wigs.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απολύτως σύμφωνοι με αυτούς. Κάθε πρόσβαση στο υλικό που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας και κάθε χρήση αυτού υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και η χρήση από μέρους σας της ιστοσελίδας www.wigs.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Περιγραφή προϊόντων
Υποχρέωσή μας αλλά και κύριο μέλημά μας είναι οι πληροφορίες που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.wigs.gr για την ποιότητα, την ποσότητα, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση να είναι απολύτως ακριβείς. Σε περίπτωση που, παρά τις προσπάθειές μας, προκύψουν τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη ή προβλήματα στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, ζητάμε την κατανόησή σας και σας βεβαιώνουμε ότι βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για τη διόρθωσή τους.
To «wigs.gr» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων
To «wigs.gr» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του χρήστη/πελάτη. Προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης SSL, που αποτελεί παγκόσμια την πλέον αξιόπιστη τεχνολογία για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, η www.wigs.gr. χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/πελάτη είναι εμπιστευτικές.

Τρόποι πληρωμής
Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wigs.gr. δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa MasterCard και American Express. Η χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας γίνεται σε συνεργασία με την Piraeus Bank με απόλυτη ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης (SSL-128bit). Τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά μας, αλλά συνδέεστε απευθείας στο ασφαλές online σύστημα της Piraeus Bank. Με πιστωτική κάρτα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας με άτοκες δόσεις. Για τις αγορές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ακολουθήστε τις αντίστοιχες οδηγίες.
Μέσω PayPal:
Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών του μέσω PayPal. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης μπορεί να χρεώσει την παραγγελία του στον λογαριασμό PayPal που έχει, ολοκληρώνοντας έτσι την παραγγελία του γρήγορα και με την ασφάλεια που παρέχει η PayPal.
Με αντικαταβολή:
Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας!
Αποστολή Προϊόντων
Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier – ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ- στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 150 Ευρώ προς όλη την Ελλάδα.
To «wigs.gr» συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγο η «wigs.gr» δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής μέσα από τον λογαριασμό σας γράφοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει με email στο κουτάκι αναζήτησης ή στο http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx
Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας (απόδειξη).

Επιστροφή/Υπαναχώρηση – Αντικατάσταση Προϊόντων – Ακύρωση Παραγγελίας
Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το σωστό νούμερο. Στην περίπτωση αυτή το «wigs.gr» σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα δέκα τεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε ή με το ίδιο στο νούμερο που σας ταιριάζει. Εάν το άλλο προϊόν ή το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα δέκα τεσσάρων (14) ημερών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε.
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων μπορείτε να καλέσετε στο 6980462351 / 2314026451 και ένας συνεργάτης του«wigs.gr» θα αναλάβει αμέσως την ακύρωση της παραγγελίας.
Περιορισμοί ευθύνης

Το «wigs.gr» δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των εμφανιζόμενων στην ιστοσελίδα προϊόντων, εγγυάται όμως την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της για τη μη διαθεσιμότητα κάποιου από τα αγορασθέντα προϊόντα της. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το «wigs.gr» έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, σε περίπτωση δε που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό λογαριασμό σας.

Το «wigs.gr» δεν εγγυάται για την καταλληλότητα των προϊόντων της για συγκεκριμένο σκοπό.
Ο χρήστης/πελάτης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που τυχόν προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας της www.wigs.gr. To «wigs.gr» δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία του χρήστη/πελάτη (θετική ή αποθετική), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενης κάθε άμεσης, έμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης ή άλλης ζημίας τυχόν προκύψει από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, καθυστέρηση ή αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, από τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

Εφαρμοστέο δίκαιο – Αρμοδιότητα Δικαστηρίων.
Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.